Összes oldalmegjelenítés

2010/10/02

let's go party!!!

Pénteken reggel a morningassambly-t a magyar csapat tartotta, a magyar politikai helyzetről kellett egy rövidebb prezentációt tartani. próbáltunk nem túl sötét képet festeni kicsiny hazánkról.délelőtt worlddancen készültünk az esti showra..igen mert a héten 2 koreográfiát tanultunk be. Ezeket gyakoroltuk, meg egy kis edzés. Nagyon jó móka volt:)
Délután az első zene óra volt Nikolaial, aki cubai zenét tanított nekünk. Én kongázni tanultam, nagyon vicces volt:) Egy dalt kezdtünk megtanulni, dobokkal, zongorával, kolomppal meg csörgő zörgő izékkel. Kívülről teljesen úgy tűnik mintha marhára tudna mindenki játszani:) Nagyon élveztem ezt a mókát:)
Este pedig nyitó buli. Nagyon készült mindenki...szépen meg volt terítve, dekoráció meg terülj-terülj asztalkám.
A partyra mindenki kiöltözött.. de úgy készültek, mint a gyerkőcök a táborban a bankettre. Olyan csili-vili rucikat vettek fel, mintha nem is tudom az operába mentünk volna. Nagyon vicces volt...Vacsi után táncoltunk a gymben, dán táncokat tanítottak be nekünk, azután előadtuk a 2 táncunkat. Hatalmas sikerünk volt:))
Aztán süti meg kávé és indult a party! Az igazgatónő és a tanárok is úgy ropták velünk, hogy csak na..tényleg nincs hierarchia...és működik....A nagy buli előtt egy kis mókázás: játszottunk 2 nagyon vicces játékot, meg mutattunk egy kicsit a magyar kultúránkból is. Megtanítottuk nekik a tavaszi szél vizet áraszt népdalt.
Leírtuk nekik a szöveget dán fontekus betűkkel és le is fordítottuk angolra. Nagyon nagyon tetszett nekik:))))

Szombat reggel MINDENKI segített szó nélkül a takarításban és mosogatásban, aztán bementünk sütizni meg sétálni meg fjordot nézni a városba meg bevásárolni ezt azt...
Punnyadás van és pihenés...este talán megnézünk valami filmet.
Jaj hát ez nagyon vicces...az izlandi csajok...igazi kis wikingek:) akkorákat büfiznek, hogy uhh....nem ám kis diszkrét nőieset, hanem amolyan igazi férfias wikingest. De nem igazán zavartatják magukat..benyögnek egy sorryt, aztán szevasz-nekik ez tök természetes- A vicces,  hogy a legváratlanabb helyzetekben..pl. zeneóra kellős közepén, vagy éppen evés közben. Hatalmasat szórakozunk rajtuk.:)))))

2 megjegyzés:

  1. Tavaszi szél vizet áraszt, virágom, virágom.
    tavasi sel viset arost viragom viragom

    Minden madár társat választ, virágom, virágom.
    mindan modar tarshot valast viragom viragom

    Hát én immár kit válasszak, virágom, virágom.
    hat en immar kit valosok viragom viragom

    Te engemet, én tégedet, virágom, virágom.
    te engemæt en tegedet viragom viragom


    Zöld pántlika, könnyű gúnya, virágom, virágom.
    zøld panteligor kønye gunia viragom viragom

    Mert azt a szél könnyen fújja, virágom, virágom.
    mert ost o sel kønyen fuja viragom viragom

    De a fátyol nehéz gúnya, virágom, virágom.
    tha o fatjol nahæs gunia viragom viragom

    Mert azt a bú nyomdokolja, virágom, virágom.
    mert ost o bu njomdokolja viragom viragom

    VálaszTörlés
  2. végre valahol nem ciki büfizni!!! megyek Izlandra... :D:D:D

    VálaszTörlés