Összes oldalmegjelenítés

2010/10/03

tenger!!

Hihetetlen..kérem szépen 5 napja süt a Nap!!!:) ez vérbeli dánok szerint is csoda így októberben...
bár reggel picurit beborult..meg is ijedtünk mi lesz a kirándulással, de aztán a Nagyfőnök meggondolta magát és csodaszép napsütést csinált nekünk:)
A délelőtt punnyadással meg kicsi takarítással telt...itt hétvégén meg lehet(ne) halni az unalomtól...csomóan hazamentek, sokan aludtak meg nem volt kedvük semmihez, így aztán alig vártuk a  délutánt, hogy végre induljunk a tengerhez!!! Igen..oda bizony!!!:)))
Gyönyörű ez az ország..nem győzők betelni vele...a tengerpart pedig uhhh...nem találni rá szavakat, és nem is keresek..a képek önmagukért beszélnek. 

http://picasaweb.google.com/marti.horvath87

Vittünk ki teát meg azt a finom sütit, amibe mindenki bele tudna fulladni...csupacsoki és ha degeszre tömted magad a vacsorával akkor is tudsz belőle enni, annyira finom. Álomszép volt....sütött a Nap és eléggé  fújt a szél (csakhogy értéstek miért áll égnek mindenkinek a haja a képeken). A homokos tengerparton futkostunk, fotózkodtunk, ugra-bugráltunk a végén pedig elszürcsöltük a teácskánkat....Tök vicces..még a mozgássérülteknek is van parkoló biztosítva a parton..de nem jöttünk rá, hogy hogy a csudába lehetne ott mondjuk egy kerekes széket letolni a partra, mikor mi a tappancsainkkal is nyakig süppedtünk a homokban. Mindenesetre szép gesztus....Apropó tappancs..ott hagytam a lábnyomaimat, melyről fotós bizonyítékom is van:) 
Miután visszajöttünk a suliba eltöltöttük valahogy az időt vacsiig, aztán kártyáztunk..Ried megtanított nekünk 2 nagyon vicces kártyajátékot, aztán este megint film. Ez is művészfilm volt, akárcsak a tegnapi..eddig nem igazán jöttek be.  A maguk módján mindegyik jó és érdekes, meg tudom magyarázni ha nagyon akarom, miért is jó. Még szerencse, hogy amúgy is művészfilmet nézek így nem futottam ki az első jelenet után (egyébként sem szokásom fimet félbe hagyni, ha már egyszer elkezdtem) A tegnapi film tocsogott a vérben, keveset beszéltek, inkább a látvány és az effektek domináltak vagy éppen a néma csend. A mai vámpíros volt...:S nem szeretem a vámpíros filmeket és valószínű nem is fogom...amúgy nem volt rossz...ezt Jeppe ajánlotta, aki amúgy filmek zsűrizésével is foglalkozik..szóval ha ő mondja akkor biztos:)
Annyira büszke vagyok magamra!! A filmben svédül beszéltek és angol felirat volt és képzeljétek azt kell hogy mondjam, hogy elmondhatom magamról, hogy a 99%-t értettem!!!:))))))))
Azt hiszem sok ilyen elvont film vár rám az elkövetkezendő időben...

Vicces dolgok: annyi légy van itt, hogy borzasztó..nagyon kezdenek idegesíteni..de ezek a viking leányzók csak úgy csapkodják őket:)

Képzeljétek...itt ebéd után az a szokás, hogy leveleket osztanak...merthogy lehet ide levelet írni..bizony áááám...igazi levelet, ami papírból van, borítékban van és bélyeg van rajta és a postás bácsi v néni hozza:)
Nagyon jó dolog ez....(érzitek a célzást?:)
Szóval lehet nekem levelet írni, ha szeretne valaki...kimondhatatlanul örülnék neki:)))

Vestjyllands Højskole, 
Marta Horvath
6950 Ringkøbing
Skraldhedevej 8 

Holnap végre újra órák és beindul a pörgés.

4 megjegyzés:

  1. De jó nektek hogy jó időtök van. Itt süvít a szél és hideeeeeg van. :S
    Rózsaszín boríték + parfümös papír, vagy jó lesz simán is? :);)

    VálaszTörlés
  2. meg sem hallottam a kérdést:) még szép, hogy rózsaszín, lehetőleg pacsuli illatú és ne feledd a szivecskéket sem:) várni fogom!!:)))

    VálaszTörlés
  3. Te, Jeppe fiú vagy lány? A vámpírok rémesek.... Részvétem....
    Lehet, hogy írok papír levelet, ha már...:-)

    VálaszTörlés
  4. fiú, amolyan bölcsész alkat..nagyon bölcsész...passzolna hozzád:))))nem látogatsz meg? akkor bemutatnálak neki:P

    VálaszTörlés