Összes oldalmegjelenítés

2010/10/08

Himnusz

A reggel a szokásos menet szerint haladt. A morningassamblyn most mások meséltek a náluk lévő politikai helyzetről. Iceland jelen állapoáról hallhatunk egy kis ismertetőt illetve egy kis videót, a jutyubnak köszönhetően. Elképesztő, hogy mi van ott...elég rossz a helyzet... Aztán utána a livingroommeeting-en átbeszéltük a fonotsabb szabályokat, de ezeket már úgyis tudtuk, uh nem volt semmi újdonság.

Délelőtt a táncunk elmaradt, mert Michael beteg lett, helyette Kamilla ugrott be és tartott valmai táncos aerobikos mókát.
himnusz
Minden ebéd után van valami produkció..vers, okoskodás, ének...stb. Ma nem fogjátok elhinni mi volt..Képzeljétek el, egy kisebb csoport kiállt, hogy akkor most énekeljük el a magyar himnuszt.Meghatódtam teljesen ettől a gesztustól..és énekelték..le volt nekik írva és dalolták...Fantasztikus érzés volt..így távol otthonról a magyar himnuszt hallgatni...fura érzés tényleg.
Délután zenebona..hát szerintem elég kaotikusra sikerült a dolog..de állítólag jobb,mint a múlt héten. Majd meglátjuk milyen lesz..mindenesetre még nem koncert kész a dolog:)))

Este mozi, meg szocializálódás, mert holnap nem kell korán kelni:)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése