Összes oldalmegjelenítés

2010/10/18

LEGOLAND

Jelentem újra gyerek lettem!!!
Elmentünk LEGOLANDbe!!! juhúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!
íme a honlap:  http://www.legoland.dk/ 
Lehet csatangolni, nézegetni, hogy könnyebben elképzeljétek a helyszínt.
Reggel korán keltünk...najó, relative korán, merthogy ma itt szünet van (jólvan, nem kell fújolni, mert jövő szombaton meg "ledolgozzuk" workshopok formájában.
Na de nem ez a lényeg. Kilencen (Balázs, Sine, Torben, Levi, Jocó, Zoli, Szeder, Ivett és én) bepattantunk a kisbuszba és tökéletesen odataláltuk a tett helyszínére. A bejáratnál fotózkodás, meg örömködés, hogy jajdehogyittvagyunk, aztán találkozó Nannaval, hogy átadja a cuccost :P (értsd ingyenes belépőjegyek) -igen, mert ő ott dolgozik vagy csak dolgozott, meg nagyszülei is csinálnak ott valamit, na de a lényeg, hogy lettek ingyen jegyek. Sajnos nem elég, de ha elosztjuk a maradék embernek vett jegyeket még így is nagyon jól jártunk. Ezt követően teljesen elszabadultunk, újra visszafejlődtünk icipici gyerkőccé!! Húdenagyonjóvolt!
(megjegyzem visszaválni felnőtté is jó volt a végén, tudva, hogy az a sok nehézség, ami még előttünk lenne, azt már letudtuk)
Szereztünk egy térképet és nyakunkba vettük a lego vidámparkot. Rengeteg gyerek volt, a babakocsis bébiktől (hogy itt milyen babakocsikkal futkorásznak...uh..leglább 6 számjegyű  az ára otthon) a futkorászó huncut mosolyú csibész tökmagokon át egészen a kisiskolás csörfös gyerkőcig.
A csapat 3 felé vált aztán egyesült és végül 2 részre bomlottunk. Kipróbáltunk mindent.najó majdnem mindent. Ami a felnőttgyerekeknek volt kitalálva, azokat igen, volt amiből repetáztunk is. 
Annyi minden volt!! Hullámvasút, kicsikocsikkal körbegurulós, vízen csúszós, hajós...stb
Sok kép készült....igyekszem a töltögetéssel. Remekül éreztünk magunkat a zord időjárás ellenére....igen jól olvastad zord időjárás...A kis dög Napocska egész idáig hét ágra sütött, erre most...pont most bújt el a felhők mögé, és hogy még izgibb legyen még eső is esett...de semmi vész mert csak ilyen szitálós izé esett meg fújt néha a szél. Kicsit szétfagytunk, kicsit megáztunk (nem csak az eső segített ebben, hanem a vizes csúszdás szerkentyűk is) De fűtött minket az adrenalin, a tea, és a mályvacukros forrócsoki. Még maradtunk volna mindezek ellenére, hogy jéggé dermedt minden testrészünk. Néhány dolog sajnos kimaradt, de ami fontos volt, azt belepréseltük a 6 órás legolandi látogatásunkba. 
Felejthetetlen élmény volt!!:))

Este vacsira visszaértünk, próbáltunk átmelegedni egy kicsit. Aztán ping-pong meccs (csak egyszer nyertem...) és film. Végre nem vérfürdő volt!! Éljen!! Pont illet a hangulatomhoz, nyugis, szép képekkel teli, jó kis muzsika benne és szabadon értelmezhető mondanivaló. ( a film: Spring, Summer, Fall, Winter and Spring)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése