Összes oldalmegjelenítés

2010/09/26

A nulladik nap


Megérkeztünk!! :)
1600 kilcsi (értsd km)
29 óra utazás
Husum, de nekünk csak Husom látnivalói
Éjszaka a tök üres épületben

Ez van mögöttünk. Nagyon elfáradtam, ezért most csak röviden írok.
Ez a hosszú utazás számomra Győrből a TESCO parkolójából indult, ahová a kicsiny csapat egy része érkezett András bá’ sofőrködésével. Bepakoltunk, de úgy ám, hogy moccanni sem bírtunk a sok csomagtól. Búcsúzkodás és integetés anyutó, aputó, aztán hajrá..előttünk a pálya, az autópálya..:)
Első megálló Sopronban következett be, leszállítottunk ezt azt:P és roppant kedves vendéglátásban volt részünk András bá’ családtagjai jóvoltából. Roppant vidám hangulatban vágtunk neki a sötét  éjszakának. Az este folyamán kezdett összerázódni a csapat, rengeteget nevettünk, de hamarosan néma csönd lett a kocsiban…álomba szenderült a társaság. Elég sok nyakatekert akrobata mutatványt kellett megcsinálnunk, hogy elnyerjük a végső „kényelmes”(vagy legalább annak mondható pozíciót) Néha megálltunk egyet nyújtózni, aludni egy csendes helyen.
Néhány benzinkút múlva végre elkezdett világosodni, reggel lett! A következő esedékes tankoló álloásnál, ahol enni adtunk a kisbusznak magamba döntöttem talán az utolsó igazi espresso kávémat, mert itt csak ezt a hosszú, higított lötyött lehet majd inni.
Hamburgon áthaladva rengeteg mókás figurát láttunk a szomszédos autókban. Ezeken az embereken roppant jól szórakoztunk. Husumban Ági várt ránk és bejártuk a várost amíg apukája megnézett egy szélerőműves kiállítást. Rengeteg kép készült (lsd picasa) gyönyörű időnk volt. Sütött a nap(!!) és lófráltunk a kikötőben, láttunk meleg esküvőt, kávéztunk ismerkedtünk a hellyel és kabátot kerestünk Balázsnak J
Késő délután újra bepattantunk a buszba és elindultunk Ringkopingbe. Csodaszép ez a hely, bejártuk már az épületet, próbáltuk felfedezni minden zeg-zugát. Este vacsi a maradék hazai ennivalókból és dumálás a konyhában. Holnap bejárjuk a környéket biciklivelJ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése